Teknolojinin Nabzı İTÜNOVA TTO’nun Yeni İnternet Sitesinde Atacak

Ağu 16, 2016, 15:08
İstanbul Teknik Üniversitesi’nde geliştirilen akademik çalışmaları ve yeni teknolojileri; sanayinin ihtiyaçlarını karşılamak ve ülkemizin kalkınmasına katma değer sağlamak için sanayiye sunan İTÜNOVA Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), inovasyon ruhunu internete taşıdı. Akademik dünyanın ve endüstrinin önde gelenleri, İTÜNOVA TTO’nun sade ve modern bir tasarım anlayışıyla yenilenen internet sitesi sayesinde, üniversitemizde yapılan teknoloji üretimlerinden ve uygulamaya geçen projelerden daha kolay bir şekilde haberdar olacak. İnternet sitesi aynı zamanda, üniversite - sanayi iş birliğinde önemli bir rol üstlenerek; sanayiciler, girişimciler ve akademisyenler başta olmak üzere, konuyla ilgili herkes için başvurulacak güncel ve dinamik bir kaynak olma özelliği de taşıyor.

Sitede ayrıca İTÜNOVA Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) e-Bülteni olan H2O’nun, “teknoloji tabanlı girişimcilik” haberlerinden örnekler paylaşılacak. Ulusal ve uluslararası fon kaynaklarıyla ilgili güncel haberlere ise sitenin Fon Merkezi Bölümü’nde yer verilecek.

Türkiye’de teknolojinin nabzını tutacak İTÜNOVA TTO’nun yeni internet sitesine buradan erişebilirsiniz.