İnşaat Yönetiminde Bilişim (İYB) Kayıtları Başlıyor

Haz 5, 2017, 12:36
İnşaat Yönetiminde Bilişim (IT Based Construction Management) Tezsiz Yüksek Lisans Programımızın (İYB) 2017-2018 Akademik Yılı ön kayıtları başladı. Kontenjanı sınırlı programa ön kayıtlar için son tarih 21 Ağustos.

Etkili karar verme becerisine sahip, küresel gelişmelere hâkim, lider yöneticiler yetiştirmeyi hedefleyen İTÜ İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programı’nda; inşaat yönetimi temel konularının yanında; sözleşme yönetimi, yapı işletmesi hukuku, BIM (Yapı Bilgi Modellemesi) ve proje planlama yazılımları ile yeşil ve sürdürülebilir yapılı çevre konularına ağırlık veriliyor. İYB’de verilen derslerde İnşaat Fakültemiz, Mimarlık Fakültemiz, İşletme Fakültemiz ve Bilişim Enstitümüzden akademisyenlerimizin yanı sıra, konuk öğretim üyeleri ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri de yer alıyor. Öğretim dilinin İngilizce olduğu program, kariyerini inşaat sektörü üzerine inşa edecek tüm lisans mezunlarına açık olmasıyla da öne çıkıyor. İYB İnşaat Yönetimi tezsiz Yüksek Lisans Programı’ndan mezun olan öğrenciler, İTÜ Yüksek Lisans Diploması’na sahip oluyor ve program süresince uluslararası öğrenci değişim programı Erasmus’tan yararlanabiliyor.

İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

IYB_Gorsel2017