İTÜ’lülerin Anlık Destek Merkezi: İTÜ Yardım

Ara 2, 2016, 10:14
Öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz, tüm çalışanlarımız ve üniversitemizi hedefleyerek yükseköğrenime hazırlanan gençlerimiz; kısacası herkes, İTÜ’de ihtiyaç duyduğu desteği ve üniversitemizle ilgili merak ettiği soruların cevabını İTÜ Yardım ile alıyor. Ziyaretçilerini arama kutucuğuyla karşılayan internet sitesinde, arama yapmanıza rağmen sorunuza cevap bulamadığınızda yardım bileti oluşturabilirsiniz. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Elektrik-Elektronik Fakültesi, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, İnşaat Fakültesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi, İTÜ Burslar ve Yurtlar Ofisi, İTÜ Lojman Ofisi, İTÜ Öğrenci Dekanlığı, İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kart İşlem Merkezi, Personel Daire Başkanlığı, Yapı ve Teknik Daire Başkanlığı ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olmak üzere, İTÜ Yardım’da yer alan 13 birimimiz, yardım biletiyle gelen sorularınızı ve taleplerinizi en iyi şekilde cevaplıyor, konuyla ilgili olarak sizi bilgilendiriyor. İTÜ öğrencisi, çalışanı ya da akademisyeni olmayan kullanıcılar ise iletişim bilgilerini sistem üzerinden ileterek yardım bileti gönderebiliyor.

İTÜ Yardım sayesinde, kullanıcılar kısa bir sürede cevap alırken, üniversitemiz ise gelen soruları özelliklerine ve ilgili alanlara göre sınıflandırarak istatistiki veriler elde ediyor. Böylece bir yandan; tüm paydaşlara ilgili birimlerden destek sağlanırken diğer yandan da “Sıkça Sorulan Sorular” bölümümüz her geçen gün ihtiyaçlara göre güncelleniyor ve içeriği zenginleşiyor. İTÜ Yardım internet sitesine buradan erişebilirsiniz.