KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA YENİ UYGULAMALAR VE KURALLAR HAKKINDA DUYURU – 17 MART 2020

Mar 17, 2020, 18:13
Değerli İstanbul Teknik Üniversiteliler,

Kampüslerimizdeki Koronavirüs (COVID-19) önlemlerini artırıyoruz. 18 Mart - 6 Nisan 2020 arasında geçerli olmak üzere;

ÖZEL İŞLETMELER
* İTÜ Kampüslerinde fakülte binaları içindeki işletmeler geçici olarak kapatılmıştır. (Küçük Ev, Petek Restoran, Mezunlar Lokali, Espresso Lab hariç)

İTÜ YEMEKHANELERİ
* Öğle yemeği saati 12:00-13:30 olarak güncellenmiştir.
* Akşam yemek saati 17:30-18:30 olarak belirlenmiştir.
* Tuzla ve Gümüşsuyu yemekhanelerinde akşam yemeği hizmetine ara verilmiştir.
* Gümüşsuyu, Taşkışla ve Maçka yemekhanelerinde 18.03.2020 tarihinden itibaren yemek hizmeti sadece öğrenci yemekhanesi salonlarında verilecektir.

İTÜ KAMPÜS GİRİŞLERİ
* Akademik ve idari personelimiz ile hizmet araçları haricinde, tüm yayalar ve araçlar için kampüs girişleri kontrol altına alınacaktır.
* Bu süreçte mezunlarımızın ve emekli mensuplarımızın kampüse girişleri askıya alınmıştır.
* Kapılardaki otomatik geçiş sistemi çalışmaya devam edecektir. Mensuplarımızdan ziyaretçileri konusunda gereken hassasiyeti göstermeleri beklenmektedir.
* Yurtlarımızda kalmakta olan öğrencilerimiz hariç, diğer öğrencilerimizin girişleri kısıtlanacaktır.
* Bu süreçte İTÜ Ayazağa Kampüsünde yaya girişlerinde kullanılan Maslak Kapısı (Kolej Kapı olarak da bilinen, ağaçlı yola çıkan kapı) ve Akademi Kapısı (Levent-Sarıyer yönünde araç ve yaya girişi olan ilk kapı) kapatılacaktır.

Desteğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İTÜ Rektörlüğü