Olimpik Yüzme Havuzu Hakkında

Tem 27, 2018, 15:00
Değerli İTÜ’lüler;

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde Üniversitemiz Ayazağa Yerleşkesinde hizmet sunmakta olan Olimpik Yüzme Havuzunun; 06.03.2011 tarih ve 27866 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Yüzme Havuzlarının Tabi Olacağı Sağlık Esasları ve Şartları Hakkında Yönetmeliğin 8. Maddesinin e bendi gereğince havuz suyunun yılda en az bir defa boşaltılarak genel temizliğinin yapılması gerekmektedir.

Buna ek olarak havuzun bakım, onarım ve tadilatlarının da her yıl düzenli olarak yapılması gerekmektedir. Havuz suyu temizliği ve bakım onarım işlemleri için Olimpik Yüzme Havuzu 30 Temmuz - 7 Eylül 2018 tarihleri arasında genel kullanıma kapalı olacaktır.

İTÜ Rektörlüğü