TÜBİTAK Öğrenci Yarışma Başvuruları Başlıyor

May 3, 2018, 13:26
Değerli Öğrenciler,

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı tarafından, üniversite öğrencilerini ülkemizin ihtiyaç duyduğu öncelikli alanlarda çalışmalar yapmaya yönlendirmek amacıyla 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması, 2241 Özel Sektöre Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması ve 2242 Öncelikli Alanlarda Üniversite Öğrencileri Proje Yarışması düzenlenmektedir.

Yarışmalara ait kapsam, başvuru detayları, yarışma kategorileri, değerlendirme yöntem ve kriterleri, detaylı çağrı takvimi ve ödüllere aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

Başvuru Detayları:
2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması: www.tubitak.gov.tr/bideb/2238
2241 Özel Sektöre Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması: www.tubitak.gov.tr/bideb/2241b
2242 Öncelikli Alanlarda Üniversite Öğrencileri Proje Yarışması: www.tubitak.gov.tr/bideb/2242

Başvuru Tarihleri: 7 – 25 Mayıs 2018
Başvuru Adresi: e-bideb.tubitak.gov.tr

Başarılarınızın devamını temenni ederek, yarışma başvurularınızı destekliyoruz.

İTÜ Rektörlüğü