Yeni Güvenlik Önlemleri Hakkında

Oca 6, 2017, 13:54
Son günlerde İstanbul’da yaşanan elim terör saldırıları nedeniyle şehrimizde yeni güvenlik önlemleri alınmıştır. Kampüslerini her gün yaklaşık 30 bin kişinin ziyaret ettiği üniversitemiz için de ek önlemler alma zorunluluğu doğmuştur. Bu nedenle, 9 Ocak 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, kampüs giriş ve çıkışlarında araç ve kimlik kontrolleri sıklaştırılacaktır. Şüpheli herhangi bir durumla karşılaşılması hâlinde, ilgili kişi veya kişilerin kampüslerimize girişine izin verilmeyecektir.

Bu hassasiyet tüm İTÜ’lüleri ve üniversitemizin konuklarını korumaya yönelik olup olası tehlikelere karşı rutin işleyişin ötesinde bir uygulama yapılması sorumluluğuyla hareket edilmektedir. Güvenlik personelimizin görevini sağlıklı yürütebilmesi adına gerekli kolaylığı ve anlayışı göstermenizi önemle rica ederiz.

İTÜ Rektörlüğü