• İTÜ TMDK Yılın En İyi Türk Musikisi Kurumu Seçildi
    Eki 11, 2013
    Beyoğlu Belediyesi’nin, Türk Musikisi Vakfı ile birlikte geleneksel hale getirmeyi hedeflediği “Itri Klasik Türk Musikisi Ödülleri”nin ilki, Aya İrini Müzesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı (İTÜ TMDK) Yılın Türk Musiki Kurumu dalında ödüle layık görüldü.

• İTÜ Kütüphaneleri Zenginleşiyor
    Eki 11, 2013
    İstanbul Teknik Üniversitesi kütüphanelerindeki yayın sayılarının arttırılmasına yönelik çalışmalar son zamanlarda hız kazandı.

• İTÜ Hazırlık Oryantasyon Dersleri Başladı
    Eki 11, 2013
    İstanbul Teknik Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı tarafınca 2013-2014 eğitim öğretim döneminde İTÜ’ye yeni başlayan öğrencilere yönelik ilk kez düzenlenen “Hazırlık Oryantasyon Dersleri” Rektörümüz Prof.Dr. Mehmet Karaca’nın katılımıyla başladı.