• İTÜ İlk 10'da
    Ara 05, 2013
    İstanbul Teknik Üniversitesi, merkezi İngiltere’de bulunan ve dünyanın en saygın sıralama kuruluşlarından birisi olan Times Higher Education (THE), bu yıl ilk ilk kez açıkladığı “BRICS Gelişmekte Olan Ülkelerdeki En İyi Üniversiteler” listesinde 7.sırada yer aldı.

• Araştırma Bursu ve Ödülü
    Ara 05, 2013
    Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği öğretim üyemiz Prof. Dr. Tuncay Taymaz, Humboldt Araştırma Bursu ve Ödülü’nü aldı.

• Ulusal Havacılık Gelişim Sürecinde Türk Kadını
    Ara 05, 2013
    İstanbul Teknik Üniversitesi Bilim, Mühendislik, Teknolojide Kadın Araştırmaları ve Uygulamaları Merkezi (İTÜ BMT-KAUM) ile İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Ulusal Havacılık Gelişim Sürecinde Türk Kadını' konferansı, 2 Aralık 2013 Pazartesi günü İTÜ UUBF TAV Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

• Metalik Fikirler 2. Ar Ge Proje Ödülü İTÜ’lü Öğrencilerin Oldu
    Ara 05, 2013
    İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği'nin bu yıl 2.sini düzenlediği Metalik Fikirler 2. Ar Ge Proje Pazarında Öğrenci kategorisinde birincilik ödülü İTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği programında doktorasını tamamlayan Miray Çelikbilek ve İTÜ Malzeme Bölümü ve Mühendisliği alanında doktorasını tamamlayan Ali Erçin Ersundu’ya verildi.