İTÜ’lü Genç Tasarımcılar Atık Malzemelerle Harikalar Yarattı
Ara 11, 2013

Gelecekte ünlü bir modacı olma hayali kuran 30 tasarımcının yarıştığı 4. Dream Style Tasarım Yarışması’nın büyük finaline İTÜ Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri damgasını vurdu.

Dream Style Tasarim Yarismasi Genel

Marmarapark Alışveriş Merkezi ev sahipliğinde, Çevko’nun katkılarıyla ve Banu Noyan Organizasyon Ofisi tarafından gerçekleşen, sunuculuğunu Deniz Akkaya üstlendiği yarışmada CONSTRUCTION isimli tasarımıyla Begüm Oğuz birinci olurken SİYAH ORPHEUS isimli tasarımıyla Kardelen Çetin ikinci, SUPER WOMEN isimli tasarımıyla da Cemile Meryem Özlem Şimşek üçüncülük elde etti.

Dream Style Tasarim Yarismasi Kazanan 3 Yarismaci

Adaylar, atık malzemelerin geri dönüşümle kazandırılması konusunda toplum bilinci yaratmak üzere, tema olarak “doğa ve geri dönüşüm konseptini” içeren çalışmalarıyla büyük beğeni topladı.

Dream Style Tasarim Yarismasi 3.

Yarışmanın büyük final jürisinde; Koreograf Banu Noyan, Moda Fotoğrafçısı Mehmet Turgut, Moda Tasarımcıları Tanju Babacan, Neslihan Yargıcı, Styling Hande Yüce, İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Program Başkanı Nihal Bolkol, , İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarım Bölüm Başkanı Cevza Candan, Mimar Sinan Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi Piraye Yüksel, Sanatçı Zeliha Sunal yer aldı.

Atık malzemelerle yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Zeliha Sunal şarkılarıyla da organizasyona renk kattı.