İstiklal Marşımızın 93. Yılı
Mar 01, 2014

İstiklal Marşımızın kabulünün 93. yıldönümü ve marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un 141. doğum yılı nedeniyle, 26 Mart 2014 Çarşamba günü anma programı gerçekleştirilecek.  İTÜ Türk Dili Bölümünce düzenlenecek program, Ayazağa Yerleşkesi - Süleyman Demirel Kültür Merkezinde saat 14.00’te başlayacak.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın açılış konuşmasını yapacağı programda, Türk Dili Bölümü Başkanımız Aslı Kantarcı, Okutman Hamide Aliyazıcıoğlu, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Andı ve Gelenekli Türk Sanatları Uzmanı Prof. M. Uğur Derman konuşma yapacak.

Program, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarından solist Aslıhan Erkişi’nin vereceği "Safahat'tan Şarkılar" konseriyle sona erecek.