• Eski Anadolu'da Metal Bilimi ve Sanatı Atölyesi
    Mar 19, 2014
    İTÜ Bilim Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ilk kez düzenlenen ve Eğlen-Bilim Bilim İletişim Grubu tarafından sertifikalı bir etkinliğe dönüştürülen "Eski Anadolu’da Metal Bilimi ve Sanatı" atölye çalışması, 8-9 ve 15-16 Mart 2014 tarihlerinde İTÜ Bilim Merkezinde gerçekleştirildi.

• Çanakkale Zaferinin 99. Yıldönümü Kutlandı
    Mar 19, 2014
    Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. Yıldönümü, İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi 80. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen program ile kutlandı.

• Dünya Meteoroloji Günü Kutlamaları
    Mar 19, 2014
    Dünya Meteoroloji Günü etkinlikleri çerçevesinde, İstanbul Teknik Üniversitesi, Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Meteoroloji Mühendisliği Bölümü ve Meteoroloji Mühendisleri Odasının ortaklaşa düzenlediği Meteoroloji Mühendisliği ve Çevre Etki Değerlendirme Çalıştayı 21 Mart Cuma günü İTÜ, Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi, TAV Salonunda gerçekleştirilecek.