Çanakkale Zaferinin 99. Yıldönümü Kutlandı
Mar 19, 2014

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. Yıldönümü, İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi 80. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen program ile kutlandı.

İdris Yamantürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa, öğretim üyeleri, öğrenciler ve idari personel katıldı.

Yrd.Doc.Dr. Ali Fuat Ergenc

Şehitler anısına Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, açılış konuşmasını Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Fuat Ergenç yaptı. Ardından, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Öğr. Gör. Şerife Özkan’ın  “Çanakkale Destanı: Kuğunun Son Ötüşü” başlıklı sunumu izlendi. Katılımcıların duygu dolu anlar yaşadığı sunum ile Çanakkale şehitleri bir kez daha saygıyla, minnetle anıldı.

Ogr.Gor.Serife Ozkan

Program, 2010 yılında çekilen, yönetmenliği Haluk Can’ın yaptığı “Çanakkale Cephesi” adlı belgesel gösterimi ile sona erdi.