• TÜBİTAK Bölge Finali İTÜ Ev Sahipliğinde Yapıldı
    Mar 24, 2014
    TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Avrupa Bölge Finali 17-19 Mart tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

• Emekli Öğretim Üyemize Almanya Liyakat Nişanı
    Mar 24, 2014
    İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Mete Tapan ile İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Tapan’a Alman-Türk ilişkilerine, özellikle yükseköğretim ve bilim alanlarındaki katkılarından dolayı Federal Almanya Bantlı Liyakat Nişanı verildi.

• 50. Kütüphane Haftası Kutlamaları
    Mar 24, 2014
    İTÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından, 50. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında İTÜ’lülerin gözüyle İTÜ kütüphanelerini anlatan fotoğraf yarışması düzenlendi. İTÜ öğrencilerinin, akademisyenlerinin ve idari personelinin katılımına açık yarışmaya son başvuru tarihi, 11 Nisan 2014. Yarışmada, toplam 6 ödül verilecek: