• UCLA Öğretim Üyesi Prof. Dr. Razavi'nin Semineri
    Mar 27, 2014
    UCLA (University of California, Los Angeles) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Behzad Razavi, 8 Nisan 2014 Salı günü, üniversitemizin konuğu olarak Türkiye’ye gelerek, Elektrik Elektronik Fakültemizde tüm gün sürecek bir seminer verecek.

• Anadolu Keçeciliğinin Modern Yorumu
    Mar 27, 2014
    Selçuk Gürışık ve Ali Alev’in ortak çalışmalarıyla “giyilebilir sanat”ın deneysel örnekleri ilk kez sergileniyor. Doğa dostu tekstilin sanatla buluşması, 30 Nisan'a kadar İTÜ RSG'de...

• Denizcilik Fakültesi Şehitlerimizi Çanakkale’de Andı
    Mar 27, 2014
    İTÜ Denizcilik Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 99. yıl dönümünü kutlamak ve Çanakkale Şehitlerini anmak için, fakültenin SİSMİK-I eğitim gemisi ile Çanakkale’ye gitti.

• Dünya Meteoroloji Günü İTÜ’de Kutlandı
    Mar 27, 2014
    İTÜ Uçak ve Uzak Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü, Dünya Meteoroloji Günü kutlama programı düzenledi.