UCLA Öğretim Üyesi Prof. Dr. Razavi'nin Semineri
Mar 27, 2014

UCLA (University of California, Los Angeles) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Behzad Razavi, 8 Nisan 2014 Salı günü, üniversitemizin konuğu olarak Türkiye’ye gelerek, Elektrik Elektronik Fakültemizde tüm gün sürecek bir seminer verecek. Dünya çapındaki çalışmalarıyla seçkin bir bilim insanının ağırlanacağı bu önemli seminerde, 3 konu başlığına ilişkin oturumlar yapılacak ve soru-yanıt bölümüne yer verilecektir.

09.00: 1. Oturum - "A Low-Power 5-GHz CMOS Receiver for 802.11a Applications"

10.30: Kahve Arası

10.45: 2. Oturum - "A Low-Power GSM/CDMA CMOS Receiver With RF Channel Selection"

12.15: Ara

14.30: 3. Oturum - "A Receiver Architecture for Carrier Aggregation Systems"

Prof. Dr. Behzad Razavi Hakkında

Aralarında UCLA Senate Teaching Award, IEEE Donald O. Pederson Award ve IEEE Fellow ünvanın da bulunduğu çok sayıda ödüle sahip Prof. Dr. Behzad Razavi, elektrik elektronik mühendisliği alanında dünyaca tanınan saygın bilim insanlarından biridir. Çok sayıda akademik makalenin yanı sıra 10’u aşkın kitabı bulunan Razavi, özellikle kablosuz alıcı-vericiler, yüksek hızlı veri iletişimi gibi konular üzerine çalışmaktadır. Hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Seminer afişi için tıklayınız.