Minik İTÜ'lüler Rektörlükte
Nis 22, 2014

Üniversitemizde çalışan akademik ve idari personelin çocuklarının yararlandığı İTÜ Kreş ve Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Rektörlüğümüze konuk oldu. 3-6 yaş arası 20 öğrencinin  katıldığı ziyarette, minikler Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İbrahim Özkol ve Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Tayfun Kındap, Genel Sekreter Yardımcımız Doç. Dr. Mustafa S. Yazgan, Sağlık, Kültür. Spor Daire Başkanımız Zeki Şimşek ile bir araya geldi. Öğrencilere öğretmenleri de eşlik etti.

Minikler, Türk bayraklı balonları ve kırmızı - beyaz kıyafetleriyle bayram coşkusunu getirdi.  Neşeli anlara sahne olan ziyarette, Rektörümüz Prof.Dr. Mehmet Karaca öğrencilerle tek tek ilgilendi. Tüm öğrencilerle tokalaşarak tanışan Karaca ile minikler arasında ilginç diyaloglar da yaşandı.  Minikler, büyüyünce hangi mesleği yapmak istedikleri sorusuna, itfaiyeci, polis, öğretmen yanıtlarının yanı sıra rektör karşılığını da verdi.

Ziyarette öğrenciler, Rektörümüz Prof. Dr. Karaca'ya çeşitli atölye çalışmalarında yaptığı çalışmaları hediye etti.