UçArı Ulusal Vaka Analizi Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu
May 05, 2014

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından Anadolu Grubu ana sponsorluğunda 7.’si gerçekleştirilen UçArı Ulusal Vaka Analizi Yarışması sona erdi. Yarışmanın 1. grubu 4 of a Kind, 2. grubu Stars-Up,3. grubu ise Futuristler oldu.

Bu yıl, 71 üniversiteden 1465 öğrencinin başvurduğu yarışmada Türkiye genelinden yarışmaya katılan 441 ekip yarıştı. Gerçekleştirilen ilk değerlendirme sonrasında başarılı bulunan 24 ekip, yapılan ikinci değerlendirmenin sonunda 8 gruba indirildi. 25–27 Nisan tarihlerinde finale kalan 8 ekip organizasyonun ilk gününde E&R Eğitim ve Yönetim Danışmanlığı rehberliğinde gerçekleşen iş simülasyonu eğitimine de katılma imkânı buldular.

Finalist gruplar etkinliğin ikinci gününü, Anadolu Grubu tarafından belirlenen final vakasının çözümü ile geçirdiler.

Organizasyonun üçüncü gününde vaka sunumlarını gerçekleştiren gruplar sunum becerisi, zorluklardan öğrenme ve karar verme kriterlerine göre değerlendirildi ve dereceye giren gruplar belirlendi.

7. UçArı’da birinci olan 4 of a Kind grubu, Sabancı Üniversitesi’nde tam burslu MBA imkânı ve 5 bin TL para ödülünün sahibi oldu. İkinci olan Stars-Up Reckitt Benckiser’de staj fırsatı yanında 4 bin TL; üçüncülüğü elde eden ‘’Futuristler’’ grubu ise Slovenya’da ‘Discover Management’ Programı ile 3 bin TL para ödülünü kazandılar.

Dereceye giren ekiplere ödülleri Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan tarafından takdim edildi.

7.UcAri