• Satranç Takımımızdan İstanbul Derecesi
    May 29, 2014
    İTÜ Satranç Takımı, “İstanbul Üniversiteler Arası Satranç Turnuvası"nda 2. oldu. Takımımız, FMV Işık Okulları 9. Satranç Takım Turnuvasında ise üniversiteler kategorisinde 5.'lik elde etti. Sporcularımız Emre Hasgüleç ve Egemen Karakaş ise masa derecesi yaptı.

• Girişimcilik ve İnovasyonun Merkezi İTÜ
    May 29, 2014
    Yenilikçi fikirlerin hayat bulmasını desteklemek, girişimcilik ruhunu güçlendirmek ve yaymak amacıyla İTÜ’de atılan önemli adımlara bir yenisi daha eklendi: İTÜ Girişimcilik ve İnovasyon Uygulama Araştırma Merkezi (İTÜ GİNOVA) açıldı.

• Gemisyon Projesi Eğitimleri Sona Erdi
    May 29, 2014
    Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde, 21 Nisan ve 6 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenen 2 günlük 4 eğitim programına, kamu ve özel sektör kuruluşlarından yaklaşık 100 kişi katıldı.