Gemisyon Projesi Sona Erdi
Haz 11, 2014

İstanbul Kalkınma Ajansı ve Kalkınma Bakanlığı tarafından 2012 Yılı 2. Dönem Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik ‘Bilgi ve İletişim Teknolojileri Odaklı Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı’ kapsamında desteklenen ‘Gemisyon-İstanbul'da Gemi Emisyonları Ölçümünde Hizmet Verecek Akredite Bir Laboratuvarın Gelistirilmesi ve BIT Destekli Egitim’ başlıklı proje 30 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen konferans ile tamamlandı.

gemisyon_konferans

Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesinde gerçekleştirilen kapanış konferansına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Ergin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli, İstanbul Liman Başkanı H. Gani Aygün’ün yanı sıra kamu ve özel sektör kuruluşlarından temsilciler katıldı.

gemisyon_konferans_plaket

Gemisyon projesinin sonuçlarının değerlendirildiği konferansta Proje Koordinatörü Prof.Dr. Selma Ergin soruları cevaplandırdı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kıyı Emniyeti ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi sunumları ile katkı sağladı. Konferans projeye destek sunan kuruluş temsilcilerine plaket takdim edilmesi ile sona erdi.

Projeye ve kapanış konferansına ilişkin detaylı bilgi için tıklayınız.