Cenevre Kalkınma Enstitüsü Araştırmacıları İTÜ’de
Haz 13, 2014

İstanbul Kalkınma Ajansını ziyaret eden Cenevre Kalkınma Enstitüsü Kalkınma Programı yüksek lisans öğrencileri ve öğretim üyeleri, İTÜ'ye konuk oldu.

İSTKA tarafından desteklenen “Kovanımı İzliyorum” projesi hakkında bilgi almak üzere üniversitemizi ziyaret eden heyet için,
11 Haziran Çarşamba günü, Kimya Metalurji Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü “Arı Platformu”nda tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda, öğrencilere ve öğretim üyelerine, proje yönetimi, gelinen aşamalar ve finansal konularda bilgilendirme yapıldı, deneyimler paylaşıldı. Konuk heyet, toplantının ardından proje yürütücüsü öğretim üyeleri eşliğinde, Ayazağa Yerleşkemizdeki İTÜ Arıcılık Araştırma Geliştirme Merkezini ziyaret etti.