Lisans Mezuniyet Töreni
Tem 12, 2014

İTÜ 2013-2014 Akademik Yılı Lisans Mezuniyet Töreni, 20 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek. Ülker Sports Arena’da saat 14.00’te başlayacak görkemli törenle, mezunlarımızı İTÜ’lü olma ayrıcalığıyla başlayacakları yeni bir yaşama uğurlayacağız. Güne özel hazırlanan sürpriz mezuniyet filmi ve ışık şovlarıyla renklenecek törende, İTÜ’lü olmanın gururunu birlikte paylaşacağız.

Prova 19 Temmuz’da

Tören provası 19 Temmuz Cumartesi günü saat 12.00’de Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilecek. Mezuniyet töreni hakkında tüm bilgi ve duyurular mezuniyet.itu.edu.tr adresinden ilan ediliyor. Mezun olacak öğrencilerimizin site üzerinden yapılan duyuruları takip etmesi gerekiyor.

Tüm mezunlarımızı verdikleri emek sayesinde İTÜ’lü olma ayrıcalığına ulaştıkları için kutluyor, başarılarla dolu mutlu bir gelecek diliyoruz.

Yolunuz açık olsun…