Lisans Mezunlarımız Kep Attı
Tem 22, 2014

Üniversitemizin 2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 20 Temmuz Pazar günü gerçekleştirildi. Ülker Sports Arena’da yapılan görkemli tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Fakültelerin kuruluş sırasına göre anons edildiği ve mezunların salonu selamladığı törende, ilk olarak mezunlarımıza sürpriz olarak hazırlanan film izlendi. İTÜ’nün dile geldiği ve 241 yaşında bir bir bilim yuvası olarak mezunlarına seslendiği film, büyük beğeniyle izlendi. Filmi izlemek için tıklayınız.

İTÜ öğrencileri adına İşletme Mühendisliği Bölümü Mezunu Deniz Oker konuşma yaptı. Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca mezunlara seslendi. Sonrasında tüm bölümlerden dereceyle mezun olan öğrenciler takdim edildi. Öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca sahnede karşıladı ve tebrik etti, ardından anı fotoğrafları çekildi.

Dereceli öğrencilerin takdimini takiben, sırasıyla tüm bölümler fakülte dekanı, bölüm başkanı, öğretim üyeleri ve öğrencileriyle birlikte sahneye davet edildi. Renkli görüntülere sahne olan bölümlerin takdiminde, öğrenciler gururu ve mutluluğu birlikte yaşadı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Fuat Aydın’ın okuduğu Mezuniyet Yeminini eden öğrencilerin coşkuyla keplerini havaya atmasıyla tören sona erdi.

Mezunlarımıza mutlu ve başarılı bir gelecek dileriz.

Mezuniyet töreninden fotoğraflar için tıklayınız.