İzmir'de "İTÜ'ye Hoşgeldin" Buluşması
Ağu 12, 2014

İTÜ Mezunları Derneği İzmir Şubesi tarafından, 13 Ağustos Çarşamba günü İzmir'den İTÜ'yü kazanan öğrenciler için "hoşgeldin" toplantısı düzenlenecek. İTÜ'yü bu yıl kazanan İzmirli öğrenciler, halen İTÜ'de okuyan öğrenciler, öğretim üyeleri ve Rektörlük temsilcilerinin yer alacağı buluşma hem öğrencilerle tanışmayı hem de kayıt öncesi merak ettikleri sorulara yanıt almalarını sağlayacak. Öğrencilerin yanı sıra aileler de tanışma toplantısına katılabilecek. Dernek merkezinde gerçekleştirilecek toplantı, saat 13.00'te başlayacak.

Derneğin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği tekne gezisi ise 29 Ağustos Cuma günü yapılacak. İTÜ'nün öğrencileri, mezunları ve akademisyenlerinin bir araya geleceği program sabah 09.00'da başlayarak akşam 19.00'a kadar sürecek.

Detaylı bilgi ve iletişim için: İTÜ Mezunları Derneği İzmir Şubesi (0232 489 40 26 - 0530 884 92 72 - ituizder@itu.edu.tr)