• İTÜ Fizik Haftası 10. Kez Yapıldı
    Ağu 29, 2014
    Bu yıl 10. kez düzenlenen İTÜ Fizik Haftası, 25-29 Ağustos 2014 tarihleri arasında Fen–Edebiyat Fakültesi Fizik Mühendisliği Bölümü bünyesinde, Fizik Mühendisliği Kulübünün organizasyonuyla gerçekleştirildi.

• Kendo Kulübümüzden İki Kupa
    Ağu 29, 2014
    İTÜ Kendo ve İaido Kulübü, bu yıl 4. kez düzenlenen Kendo Kamp Türkiye'ye katılarak, iki kupa aldı. Takımlar karışık turnuvasında; Sercan Çıkıntoğlu takımıyla birlikte 2.'lik, Deniz Yenidoğan ise takımıyla birlikte 3.'lük kupasının sahibi oldu.

• İstanbul’un Egzos Kaynaklı Kirliliğine İTÜ’den Proje
    Ağu 29, 2014
    İstanbul Teknik Üniversitesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Elektrik Tünel Tramvay İşletmeleri arasında ortaklaşa geliştirilen “İstanbul’daki Dizel Motorlu Toplu Taşıma Araçlarının Egzoz Filtrelerini Temizlemeye Yönelik Yeni Bir Sistem Geliştirilmesi” adlı proje İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından “Verimli ve Temiz Enerji Mali Destek Programı” kapsamında desteklenmeye değer görüldü.

• Kayıt Günleri
    Ağu 29, 2014
    Yeni öğrencilerimizin kayıtları 1-3 Eylül 2014 tarihleri arasında Ayazağa Yerleşkesi – Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

• Büyük Taarruzun 92. Yılı

• SATRANCIN ŞAMPİYONU İTÜ
    Ağu 29, 2014
    İTÜ Satranç Takımı (İTÜ SOCAR - K.N.I.), Kocaeli’de gerçekleştirilen Türkiye Süper Satranç Liginde şampiyonluk kupasının sahibi oldu.