Kayıt Günleri
Ağu 29, 2014

2014 ÖSYS ile dünyanın en köklü ve en seçkin üniversiteleri arasında yer alan İTÜ'nün öğrencisi olma ayrıcalığına ulaşan yeni öğrencilerimizi kutlar, teknik üniversitedeki yıllarının mutlu ve başarılı geçmesini dileriz.

Yeni öğrencilerimizin kayıtları 1-3 Eylül 2014 tarihleri arasında Ayazağa Yerleşkesi – Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Fakültelere göre kayıt günleri ve saatlerini görmek için tıklayınız.

Kulüpleri tanıma fırsatı

Yeni öğrencilerimiz, üniversiteye başlarken ihtiyaç duyacakları tüm bilgileri de kayıt günleri süresince edinebilecek. Bu amaçla kurulacak bilgilendirme masalarından, merak edilen soruların yanıtlarını alabilecekler. Ayrıca öğrenci kulüpleri de yeni İTÜ’lüleri yalnız bırakmayacak. Kulüp ve topluluk masalarından hem faaliyetler hem de üyelik hakkında bilgi edinilebilecek.

İngilizce Sınavı 4 Eylül’de

İngilizce Yeterlilik Sınavı ise iki oturumda yapılacak. İlk oturum 4 Eylül 2014 saat 13.00’te, ilk oturumda başarılı olanların katılabileceği 2. oturum ise 5 Eylül 2014 saat 13.00’te gerçekleştirilecek.

Kayıt işlemleri hakkında detaylı bilgi ve yeni öğrencilerimizin takip etmesi gereken tüm duyurular için tıklayınız.