Kulüpler Şenliği
Eyl 24, 2014

İTÜ'deki öğrenci kulüp ve topluluklarının bir araya getirerek yakından tanıma fırsatı sunan geleneksel Kulüpler Şenliği, 24 Eylül 20104 Çarşamba günü başladı. İki gün sürecek şenlik kapsamında, Ayazağa Yerleşkesindeki açık spor sahalarının bulunduğu yolda (Simmit Kafe önü) stantlar açıldı.

Kulüpler kendilerini tanıtmanın yanı sıra çeşitli etkinlikler de düzenliyor. Dans, müzik ve spor gösterileri, içecek tadımı, söyleşiler gibi etkinliklerle renklenen şenlik sayesinde, dileyen öğrenciler kulüplere üyelik de yaptırabiliyor. Şenlik, 25 Eylül akşamı sona erecek.

İTÜ Kültür Sanat Birliğine bağlı faaliyet gösteren 120'yi aşkın kulüp ve topluluk bulunuyor. Kulüpler; sanat, spor, bilim, kültür, sosyal sorumluluk gibi alanlarda ya da meslek odaklı faaliyet yürütüyor. Kulüpler yıl içinde çok sayıda etkinlik gerçekleştiriyor. Faaliyetler arasında uzun yıllardır devam eden ve geniş kitlelere ulaşarak markalaşan birçok organizasyon da bulunuyor.