• Prof. Selahattin İçli'yi Anma Konseri
    Eki 02, 2014
    İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Komposizyon Bölümü Kurucusu, Devlet Sanatçısı Prof. Dr. Selahattin İçli, 17 Ekim 2014 Cuma akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenecek özel bir konserle anılacak.

• İTÜ’den Hızlı Yükseliş
    Eki 02, 2014
    İTÜ’nün, akademik gelişim ve bilimi öncelik alarak attığı adımlar hızlı bir yükseliş ile kendini gösteriyor. Dünyanın en saygın akademik sıralamalarından biri kabul edilen Times Higher Education tarafından açıklanan Dünyanın En İyi Üniversiteleri-2014 sonuçları ile İTÜ ilk kez en iyi 200 üniversite arasına girdi. Sıralamaya göre, İTÜ dünyanın en iyi üniversiteleri arasında 165. sırada yer aldı.

• Rektörümüz Yabancı Dil Okutmanlarımızla Buluştu
    Eki 02, 2014
    Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü’ne yeni atanan Doç. Dr. Burçkin Dal’ın davetiyle Yabancı Diller Yüksekokulu’nu ziyaret etti.