Mezunlarımız Modaya Yön Veriyor
Eki 13, 2014

Tekstil Teknolojileri ve Tasarım Fakültesi - Moda Tasarımı Programı 2009 mezunumuz Aslı Polat, Londra Moda Haftasına katıldı. 2014-2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile organizasyonda yer alan Polat, koleksiyonu ile prestijli moda dergisi VOGUE UK sayfalarına taşındı. Aslı Polat, genç yaşta böyle bir başarı yakalayabilen ülkemizin nadir tasarımcılarından biri olarak, İTÜ’ye gurur verdi.  Aslı Polat koleksiyonunu görmek için tıklayınız.

Mezunumuz İstanbul Moda Haftasında

Moda Tasarımı Programı 2010 mezunumuz Gözde Nadire Bıçaklı ise İstanbul Fashion Week-2014’te yer alacak tasarımcılardan biri olarak üniversitemize gurur veren bir başka başarıya imza attı. İstanbul Moda Akademisi'nin yeni nesil tasarımcıları buluşturduğu NEW GEN projesi kapsamında gerçekleştirilecek defilede, mezunumuzun tasarımları da yer alacak. Defile, 15 Ekim Çarşamba günü saat 15.30’da ANTREPO 3’te düzenlenecek.