İTÜNOVA TTO Tanıtım Toplantısı
Eki 25, 2014

İTÜ ARI Teknokent ve bünyesinde yer alan İTÜNOVA Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), üniversitemizin idari personeline tanıtıldı.

ARI Teknokent merkez binasında düzenlenen tanıtım toplantısına, İTÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Tayfun Kındap, Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Mustafa Yazgan ve Aydan Büyükturgay ile idari birimlerin yöneticileri katıldı.

Kısa bir açış konuşması yaparak ARI Teknokent'in üniversitenin çok önemli bir parçası olduğuna işaret eden Genel Sekreter Prof. Dr. Tayfun Kındap, bunu her İTÜ'lünün anlaması ve anlatması gerektiğini söyledi. Kındap, üretilen yenilikçi fikirlerin ve üniversiteye birçok açıdan sağlanan katkının farkına varılması gerektiğinin altını çizdi.

Ardından ARI Teknokent İş Geliştirme Direktörü Arzu Eryılmaz söz alarak, ilk kez böyle bir tanıtım toplantısıyla bir araya geldiklerini belirterek Genel Sekreterliğe bu önemli adım için teşekkür etti. ARI Teknokent'in tarihçesinden ve bugün yürüttüğü çalışmalardan bahseden Eryılmaz, teknokent sayesinde İTÜ'de kurulan girişimcilik ekosistemini anlattı. Kendi teknolojisini üretebilen bir ülke için güçlü teknokentlerin varlığının öneminin altını çizen Eryılmaz, ARI Teknokent'in ulaştığı marka değerine dikkat çekti.

Eryılmaz'ın ardından İTÜNOVA TTO Genel Müdürü Ercan Çitil söz aldı. TTO'nun yaptığı çalışmalardan rakamlar ışığında bahseden Çitil, teknokentin üniversiteden ayrı düşünülemeyeceğini söyledi.

Sunumların ardından hep birlikte İTÜ NOVA TTO'yu ziyaret eden idari personel, yapılan tanıtımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teknokentten ayrıldı.