• İTÜ Çekirdek’te Birincilik Tabtoy'un
    Ara 01, 2014
    Türkiye’nin en önemli girişimci destek projeleri arasında yer alan İTÜ Çekirdek’te 29 Kasım Cumartesi günü “büyük patlama” gerçekleşti. “Big Bang – Teknolojik Girişimler Sahnede” temasıyla gerçekleştirilen finalde 13 proje yarıştı, Tabtoy birinciliği aldı.

• Uluslararası Öğrenci Memnuniyet Ödülleri
    Ara 01, 2014
    Study Portals tarafından yabancı öğrenciler ile yapılan Uluslararası Öğrenci Memnuniyet Anketinin 2014 sonuçları açıklandı. İTÜ, 10 üzerin 9 puanla “Excellent University” kategorisinde yer aldı.

• İTÜ GİNOVA Design Thinking Atölyesi Tamamlandı
    Ara 01, 2014
    İTÜ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (GİNOVA), farklı alanlarda çalışan İTÜ’lüleri “Design Thinking” ile bir araya getirdi. Farklı birikimler ve bakış açılarıyla çözüm üretme pratiğinin geliştirildiği, disiplinlinlerarası çalışma kültürünün sağlamlaştırıldığı atölye çalışması, öğrencilere ulaşacak biçimde devam edecek.