İTÜ Müzikal Topluluğundan Muhteşem Gösteri
Ara 05, 2014

İTÜ Müzikal Topluluğu 29 Kasım ve 2 Aralık 2014 tarihlerinde müzikal gecesi ile sahnedeydi. Makça Yerleşkesi Mustafa Kemal Amfisinde gerçekleştirilen "Evolution of Musicals", İTÜ öğrencilerinin yeteneği ve profesyonelleri aratmayan şovlarla büyük beğeni topladı.

Birbirinden renkli görüntülere sahne olan müzikal gecesi, geçmişten bugüne uzanan bir yolculuk yaşattı. Klasikleşen müzikal eserlerinden ve şarkılardan oluşan seçki ile konuklar Sound of Music ile Alpler’de dolaştı, Grease ile gençlik ateşini hissetti, Notre Dame ile umutsuz bir aşkın şahidi oldu.

2014-2015 Akademik Yılı başında yapılan seçki ile bünyesine yeni İTÜ’lüleri de katan Müzikal Topluluğunun tamamına yakını İTÜ öğrencilerinden oluşuyor. Toplulukta, diğer üniversitelerden de öğrenciler yer alıyor.

Bir sonraki gösterisini 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlayan Müzikal Topluluğu, yılın kapanışını ise 2015 yazındaki sene sonu gösterisi ile yapacak.