Konservatuvar Öğrencilerimizden İki Birincilik
Ara 11, 2014

İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı (TMDK) öğrencileri katıldıkları iki ayrı yarışmada birincilik derecesi elde etti.

TMDK Ses Eğitimi Bölümü Öğrencimiz Çağlar Fidan, “Bodrum Ustalara Saygı Klasik Türk Müziği Yarışmasından dereceyle döndü. Münip Utandı, Meral Uğurlu, Tülûn Korman, Tülin Yakarçelik, Erol Deran, Melihat Gülses, Güzin Değişmez gibi usta isimlerin yer aldığı jüri karşısında sunduğu başarılı performansı ile birincilik ödülünün sahibi oldu.

TMDK Müzik Teknolojileri Çalgı Yapım Bölümü Öğrencimiz Ünal Dursun ise Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Müzik Yarışmasında İTÜ’yü temsil etti. Dursun, sergilediği bağlama performansı ile jüri tarafından birincilik ödülüne değer görüldü.