VakıfBank’tan Öğrencimize Araba Hediyesi
Ara 16, 2014

VakıfBank’ın likecard.com.tr web sitesinde düzenlediği beşinci dönem çekiliş kampanyasının talihlisi öğrencimiz Muhammet Çiçek oldu.

İTÜ’nün kurumsal anlaşma ile hizmet aldığı Vakıfbank’ın, üniversite öğrencilerine özel olarak hazırladığı Like Card, düzenlediği kampanya ile araba hediye etti. 15 Mayıs – 10 Eylül 2014 tarihleri arasındaki alışverişler ile www.likecard.com.tr adresinde yapılan başvuruların kazananı, noter huzurundaki çekiliş ile belirlendi. Çekilişin talihlisi, Mimarlık Bölümü 2. sınıf öğrencimiz Muhammet Çiçek, Mini Cooper marka aracın sahibi oldu. Çiçek, aracın anahtarını Vakıfbank Maslak Şubesi Müdürü Mustafa Kar’dan alırken, devir teslim törenine İTÜ adına Genel Sekreter Yardımcımız Aylin Elbay katıldı.