• Kimya Mühendisliğinde Uluslararası Başarı
    Ara 28, 2014
    Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlimiz Doç. Dr. Göktuğ Ahunbay ve tez danışmanlığını yürüttüğü Doktora Öğrencimiz Barış Demir, 8. Endüstriyel Akışkan Özellikleri Simülasyon Yarışmasında 1.’lik ödülü kazandı.

• MimED Ödüllerine İTÜ Öğrencileri Damga Vurdu
    Ara 28, 2014
    Mimarlık Eğitimi Derneği (MimED) tarafından 13.’sü gerçekleştirilen “Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülleri”ne İTÜ öğrencileri damga vurdu. İTÜ hem en fazla ödülün sahibi oldu hem de tüm kategorilerde ödül alan tek üniversite olma başarısını gösterdi.

• Elginkan Ödülleri Akademisyenlerimizin
    Ara 28, 2014
    Elginkan Vakfı tarafından her yıl verilen ödüller, 2014 için iki ayrı kategoride İTÜ’lü akademisyenlerin oldu. Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. İbrahim Akduman ile Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çayören "Teknoloji" dalında, Öğretim Görevlimiz Süleyman Şenel "Kültür Araştırma" dalında ödüllendirildi.

• İTÜ’ye Erasmus Kalite Ödülü
    Ara 28, 2014
    İTÜ, 2012-2013 Akademik Yılında Erasmus Programı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği faaliyetleri kapsamında gösterdiği başarı nedeniyle “Erasmus Kalite Belgesi” ile ödüllendirildi.