MimED Ödüllerine İTÜ Öğrencileri Damga Vurdu
Ara 28, 2014

Mimarlık Eğitimi Derneği (MimED) tarafından 13.’sü gerçekleştirilen “Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülleri”ne İTÜ öğrencileri damga vurdu.  İTÜ hem en fazla ödülün sahibi oldu hem de tüm kategorilerde ödül alan tek üniversite olma başarısını gösterdi.

MimED 2014 Mimarlık Öğrencileri Proje Yarışması ödül töreni, Türkiye’de mimarlık eğitimi ile özdeşleşen İTÜ’nün tarihi Taşkışla binasında gerçekleştirildi. Nezih Eldem Salonundaki törende, dört kategoride toplam 35 ödül verildi. Türkiye ve KKTC’den 38 üniversiteden 393 proje finale çıktı. Tüm kategorilerde ödül alabilen tek üniversite İTÜ olurken, öğrencilerimizin başarısı 18 ödül getirdi. 4 kategorinin 3’ünde başarı ödülü İTÜ’lü öğrencilerine verildi. Öğrencilerimiz ve aldıkları ödüller şöyle:

1.Sınıflar Kategorisi:  Şükriye Gizem Kozanoğlu, Ozan Şen, Tuna Öğüt, Tevfik Saygın Özcan -  Jüri Özel Ödülü

2.Sınıflar Kategorisi: Serdar Ayvaz – Başarı Ödülü, Gencay Derbentoğulları – Teşvik Ödülü, Beste Şensöz – Jüri Özel Ödülü

3.Sınıflar Kategorisi:
Tanju Coşkun – Başarı Ödülü, Başak Bilge Akçaoğlu – Teşvik Ödülü, Çağdaş Delen, Emre Üngör, Emirhan Altuner, Gizem Gümüşkaya - Jüri Özel Ödülü

4.Sınıflar Kategorisi:
Alican İnal – Başarı Ödülü, Sevda Şeko – Teşvik Ödülü, Yılmaz Taha Sezgin, Kübra Paksoy, Türker Naci Şaylan - Jüri Özel Ödülü

Detaylı bilgi için tıklayınız.