İTÜ TANITIM GÜNLERİ
Şub 13, 2015

İTÜ’nün her yıl şubat ayında düzenlediği geleneksel Tanıtım Günleri etkinliği, 16-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. “İTÜ’lü Olmak” temasıyla düzenlenecek 3 günlük programa, İstanbul içinden ve dışından aday öğrenciler ile öğretmenleri katılacak. Yaklaşık 4 bin kişinin ağırlanacağı İTÜ Tanıtım Günlerine, Ayazağa Yerleşkesi – Süleyman Demirel Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak.

Adaylar etkinlik süresince, öğretim üyelerinden bilgi alma, İTÜ öğrencileriyle bir araya gelme, kampüs turlarına çıkma ve kariyer seminerlerine katılma şansı yakalayacak. Seçkin bir akademisyen kadrosu ile merak ettikleri sorulara yanıt bulacak öğrenciler, farklı sektörlerden İTÜ mezunlarıyla da görüşebilecek.

Etkinlik süresince ayrıca, "İTÜ'lü Olmak nedir?" sorusuna yanıtlar, sosyal medya üzerinden #ituluolmak etiketiyle paylaşılacak.

İTÜ Twitter: itu1773
İTÜ Instagram: itu1773
İTÜ Facebook: istanbultechnicaluniversity

Detaylı bilgi ve iletişim: İTÜ Tanıtım Koordinatörlüğü – tanitim@itu.edu.tr / 0212 285 66 11