Tasarım Yarışmasında Öğrencilerimize 9 Ödül
Mar 10, 2015

Koçtaş tarafından 5. kez düzenlenen ulusal düzeydeki “Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması”na İTÜ öğrencileri damga vurdu. Öğrencilerimiz, birincilik ve ikincilik dahil olmak üzere toplam 9 ödül aldı.

Bu yıl “Yatma Mekânı Ve Buradaki Saklama İhtiyacını Karşılayan Elemanların Tasarımı” ana temasıyla açılan yarışmaya, Türkiye çapından çok sayıda üniversitenin mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımı bölümlerinde okuyan öğrenciler başvurdu.

Mimarlık Öğrencimiz Emre Üngör, “Retire into One’s Shell - Kendi Kabuğuna Çekilmek” projesiyle birincilik ödülünün sahibi oldu. İkincilik ödülü ise İç Mimarlık Bölümü öğrencilerimiz Ece Hapcıoğlu ve İbrahim Tekin Karatepe’ye verildi.

Teşvik Ödülleri ve mansiyonları da yine İTÜ öğrencileri aldı. Mimarlık Fakültesi öğrencilerimiz Burcu Berberoğlu, Yasemin Begüm Zinzade, İrem Naz Kaya ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencimiz Onur Tekin Teşvik Ödülü kazandı. Yine Mimarlık Fakültesi öğrencilerimiz Türker Naci Şaylan, Cihangün Kaan Hacımemişoğlu ve Sara Cansın Güngör ise mansiyonların sahibi oldu.