Okçuluk Takımımızdan Türkiye 2.’liği
Mar 13, 2015

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen "Türkiye Üniversitelerarası Salon Okçuluk Şampiyonası"na katılan Okçuluk Takımımız, Türkiye 2.'liği de dahil olmak üzere 3 derece ile döndü.

5 – 7 Mart 2015 tarihleri arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Şampiyonaya, 31 üniversiteden 144 oyuncu katıldı. Şampiyona kapsamında okçular bireysel ve takım halinde ayrı kategorilerde yarıştı.

Öğrencilerimiz Nurullah Talha Görücü, Doğaç Tarı ve Gökberk Yılmaz’dan oluşan İTÜ Klasik Yay Erkek Takımı Türkiye 2.’liği elde etti. Gözde Fırtın, Ceren Güngör ve Rüveyda Gargı'dan oluşan Klasik Yay Bayan Takımı ise Türkiye 4.’sü oldu. Mix Takım kategorisinde ise öğrencilerimiz Nurullah Talha Görücü ve Gözde Fırtın’dan oluşan takımımız, sıralama atışlarında topladıkları puanlarla Türkiye 6.’sı oldu.