Uluslararası Bilim İnsanları İTÜ'de
Mar 25, 2015

İTÜ Bilim, Sanat ve Teknoloji Seminerleri serisi kapsamında, 30 Mart 2015 Pazartesi günü "Challenges in Marine Technology Related to Food, Energy, Transportation and Inrastructure" konulu seminer gerçekleştirilecek. Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen seminer, Norveç Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nden Prof. Dr. Odd Magnus Faltinsen tarafından Deprem Mühendisliği ve Afet Yönetimi Enstitüsü, Remzi Ülker Konferans Salonunda verilecek.

Üniversitemizin Aralık 2012'de başlayan Bilim, Sanat ve Teknoloji Seminerleri serisi kapsamında, uluslararası düzeyde önemli isimler akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizle buluşuyor. Seminerler, belirli aralıklarla farklı alanlara ilişkin düzenleniyor.