Yelken’de Çifte Kupa
Mar 26, 2015

“MIYC Campus Cup 2015”e katılan Yelken Kulübümüz, 2 kupayla döndü. Mart ayında Marmaris’te gerçekleştirilen yarışlara, 19 üniversiteden 23 takım katıldı. İTÜ Yelken Kulübü, kendi klasmanda 2.’lik, genel klasmanda ise 3.’lük kupasının sahibi oldu.

Kupa Ziyareti

Kulüp öğrencilerimiz, başarısını Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca’yı makamında ziyaret ederek paylaştı. 10 yıldır kulüp olarak birçok yarışmada İTÜ’yü temsil ettiklerini ve başarılar elde ettiklerini anlatan kulübümüz, çalışmaları hakkında Rektörümüze bilgi verdi. Spor ve sanat alanındaki başarıları çok önemsediğini yineleyen Rektörümüz Karaca ise öğrencilerimizi tebrik etti ve hediyelerini takdim etti. Rektörümüz ve öğrencilerimiz kulübün başarısının yükselerek devam etmesi için sponsorluk arayışı konusunda da fikir alışverişinde bulundu.