• Lise Öğrencilerinin 100 Projesi İTÜ’de Yarıştı
    Nis 01, 2015
    Bu yıl 46.’sı gerçekleştirilen “TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arası Proje Yarışması”nın bölge finaline, 4. kez İTÜ ev sahipliği yaptı. 61 okuldan 180 öğrencinin katıldığı İstanbul Avrupa Bölge Finalinde, 30 Mart – 1 Nisan 2015 tarihleri arasında sergilenen projelerin kazananları, 2 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek ödül töreni ile ilan edilecek.

• Lise Öğrencileri İçin İnovasyon Kampı İTÜ’deydi
    Nis 01, 2015
    İTÜ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (GİNOVA) ev sahipliğinde, lise öğrencileri İTÜ’de inovasyon kampına girdi. General Electric (GE) Türkiye ve Genç Başarı Eğitim Vakfı işbirliği ile 28 Mart Cumartesi günü düzenlenen “2. GE – Genç Başarı İnovasyon Kampı”, öğrencilerin girişimcilik ve yaratıcılık yeteneklerini keşfetmeleri yolunda yeni ufuklar açtı.

• İTÜ’lülerin Yeni Gururu ARUNA Ağustosta Türkiye Turunda
    Nis 01, 2015
    Türkiye Ağustos 2015’te, ülkenin ilk 4 kişilik güneş enerjili arabası “ARUNA” ile tanışacak. ARUNA için farklı bölümlerden 26 İTÜ öğrencisi çalışıyor. Projelerini ve hedeflerini, İTÜ GAE Ekip Lideri Elektrik Mühendisliği Bölümü Öğrencimiz Burak Oklar ve İTÜ GAE Organizasyon Sorumlusu İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğrencimiz Murat Kütük anlattı: