• İTÜ, Açık Deniz Mühendisi Yetiştirecek
    Nis 21, 2015
    Türkiye’nin ilk Açık Deniz Mühendisliği Lisansüstü Programı, mühendislik eğitiminin 242 yıllık adı olan İTÜ’de açılıyor. Ülkemizdeki gemi inşa sanayinin açık deniz yapıları sahasına yönelme kararı üzerine yurtdışındaki örnekler incelenerek geliştirilen program, sanayinin bu alandaki gelişimini destekleyecek adres olacak.

• Çocuklara “Bi Tık Fotoğraf” Atölyesi
    Nis 21, 2015
    İTÜ Rektörlük Sanat Galerisi (İTÜ RSG), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle özel bir atölye çalışmasına ev sahipliği yaptı. Dijital fotoğraf kültürü, çocukların fotoğrafı üretme ve görme biçimleri üzerine değerlendirmelerin yapıldığı atölye, eğlenceli uygulamalarla renklendi. “Bi Tık Fotoğraf” adıyla gerçekleştirilen atölyenin eğitmenliğini, Fotoğraf Sanatçısı Altan Bal yaptı.

• Minik İTÜ’lülerden Rektörümüze 23 Nisan Ziyareti
    Nis 21, 2015
    Üniversitemizde çalışan akademik ve idari personelin çocuklarının yararlandığı İTÜ Kreş ve Anaokulunun öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Rektörlüğümüze konuk oldu.