Minik İTÜ’lülerden Rektörümüze 23 Nisan Ziyareti
Nis 21, 2015

23nisanrektorluk4

Üniversitemizde çalışan akademik ve idari personelin çocuklarının yararlandığı İTÜ Kreş ve Anaokulunun öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Rektörlüğümüze konuk oldu.

23nisanrektorluk5

4-6 yaş arası 15 öğrencinin katıldığı ziyarette minik İTÜ’lüleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Özkol, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Tayfun Kındap, Genel Sekreter Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Yazgan, Aydan Büyükturgay, Aylin Elbay ile Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanımız Zeki Şimşek ağırladı. Öğrencilere öğretmenleri de eşlik etti.

23nisanrektorluk3

Yeni kreş müjdesi

Kırmızı - beyaz kıyafetleri ile bayram coşkusunu Rektörlüğümüze taşıyan çocukların neşesi, koridorları sardı. 23 Nisan şarkısını söyleyen öğrenciler, büyük alkış aldı. Koltuğunu bir kız öğrenciye bırakan, çocuklarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, öğrencilere ne istediklerini de sordu. “Kocaman bir okul istiyoruz” yanıtını alan Rektörümüz, 2014 yılı sonunda açıkladığı yeni kreş projesinin başlamak üzere olduğu müjdesini verdi. Karaca, haziran ayında inşaatın başlamasını ve yeni eğitim yılında hizmete girmesini planladıklarını söyledi.

23nisanrektorluk1

Öğrenciler, Rektörümüze atölye çalışmalarında yaptıkları bir çiçeği sunarken, Rektörümüz de öğrencilere çikolata ve bayrak hediye etti.

23nisanrektorluk2