Geleceğin Teknolojilerinde İTÜ’lülerin Adı
Nis 26, 2015

Türkiye’de bu yıl ilk kez düzenlenen IoT Line Fair - Nesnelerin İnterneti ve Akıllı Ürünler Fuarı kapsamında düzenlenen yarışmada, öğrencilerimiz iki derece aldı. Aynı tarihlerde düzenlenen robot yarışlarından ise yine dereceyle döndü.

internet will bee

18 Nisan 2015 tarihinde üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen IoT Line Fair kapsamında çok sayıda akademik toplantıya ve proje sergileri gerçekleştirildi. Türkiye’den alanla ilgili birçok projenin yer aldığı fuarda, Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisans Öğrencimiz Güray Yıldırım, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Lisans Öğrencimiz Burak Acar ve Elektrik Mühendisliği Lisans Öğrencimiz Oğuzhan Gençel’den oluşan takım “Burun” ve “Düşenin Dostu” projeleriyle ikincilik ve üçüncülük dereceleri aldı.

Fuarı takiben 19 Nisan 2015 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesinde düzenlenen “BAU Robotics” etkinliğine katılan öğrencilerimiz, Microsoft İnternet Çözümleri kategorisinde “İnternet Will Bee” projesiyle ikincilik elde etti.