ElektrikPort'tan İTÜ'ye Ödül
May 05, 2015

Üniversite - sanayi işbirliği kapsamında sektörel firmaları ve üniversite bileşenlerini bir araya getirerek sektörde sinerji oluşturmayı hedefleyen ElektrikPort, "Yılın Enleri" ödüllerinde İTÜ'ye "En Başarılı Üniversite" ödülü verdi.

Üniversite & Sanayi kategorilerinde toplam 13 ödül dağıtıldı. Ödüller, ElektrikPort takipçileri tarafından kullanılan oylar ile belirlendi. Yaklaşık 3 hafta süren oylamada toplam 2 bin 264 kişi oy kullandı.

Ödüller, düzenlenen törenle ElektrikPort Genel Müdürü Ayça Ayçiçek tarafından kurum ve kuruluşların temsilcilerine takdim edildi. Üniversitemiz adına ödülü, Enerji Enstitüsü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sermin Onaygil aldı.

Türkiye'nin en büyük mühendislik portalı olan ElektrikPort, aylık 500 bin tekil ziyaretçiye ve 1 milyonu aşan sayfa görüntüleme trafiğine sahip. Elektrik, elektronik ve enerji sektörleri başta olmak üzere tüm mühendislik sektörlerine yönelik, haber, röportaj, teknik bilgi ve makale yayını yapan, aynı zamanda üniversite ¬sanayi işbirliği kapsamında sektörel firmaları ve üniversite bileşenlerini bir araya getirerek sektörde sinerji oluşturmayı hedefleyen ElektrikPort, firma sahiplerinden mühendislere, müteahhitlerden teknisyenlere, satın alma kararını veren yetkililerden son kullanıcılara, akademisyenlerden üniversite öğrencilerine kadar geniş bir kitleye hitap ediyor.