Şampiyonluk Gururu Rektörlükte Tazelendi
Haz 04, 2015

Korumalı Futbol Süper Liginde üst üste 2. Türkiye Şampiyonluğunu alan Amerikan Futbol Takımımız İTÜ Hornets, kupasıyla birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca’yı ziyaret etti. Takımla birlikte şampiyonluk mutluluğunu tazeleyen Rektörümüz, İTÜ’ye yaşattıkları gurur için öğrencilerimize teşekkür etti.

amerikan futbolu takimimiz rektorumuzu ziyaret etti

Çalışmalarından ve zorlu geçen lig mücadelelerinden bahseden öğrencilerimiz, başarıya giden süreci ve hedeflerini Rektörümüze anlattı. Çok yönlü olmanın önemine değinen ve bunu başaran öğrencileri görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Rektörümüz ise sanatla ya da sporla uğraşmanın aslında akademik başarıyı da desteklediğini vurguladı. Amerikan Futbolunun stratejik bir spor dalı olması nedeniyle ayrıca önemli olduğunu belirten Rektörümüz, yakından takip ettiği bu spor dalına ilişkin öğrencilerimizle sohbet etti.

amerikan futbolu takimimiz rektorumuzu ziyaret etti