Minik İTÜ’lülerin Mezuniyet Mutluluğu
Haz 09, 2015

Üniversitemizin Ayazağa ve Maçka Yerleşkelerinde hizmet veren İTÜ Kreş ve Anaokulunun 6 yaş grubu yılsonu mezuniyet töreni, 5 Haziran Cuma günü Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

halk_danslari-gosterisi

Törene, Rektörümüz Prof.Dr. Mehmet Karaca, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Özkol, Genel Sekreter Yardımcımız Aydan Büyükturgay, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Zeki Şimşek, Kreş ve Anaokulu Müdürü Filiz Sumeli ile aileler ve öğretmenler katıldı.

modern_dans_ gosterisi

Yeni kreş için hazırlıklar tamam

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca kısa bir konuşma yaparak, miniklere başarılı ve mutlu bir yaşam diledi. Karaca, yeni kreş ve anaokulu binasının aynı yerinde daha yüksek kapasite ve modern olanaklarla yeniden inşa edilmesine ilişkin hazırlıkların tamamlandığı müjdesini de verdi.

rektor_anaokulu_mezuniyet_ konusma

Minik öğrencilerin Rektörümüze çiçek sunarak teşekkür etmelerinin ardından, sahneyi çocukların neşesi sardı. Rengarenk giysileri ve gülen yüzleriyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan minikler, dans, müzik ve tiyatro performansları sahneledi. Minikler, başarılı gösterileriyle büyüklerinden dakikalarca alkış aldı. Öğrencilerin yıl boyunca yaptığı çalışmalardan oluşan sergi ise SDKM fuayesinde ziyarete açıldı.

yilsonu_sergisi