İTÜ Fashion Show'15
Haz 16, 2015

İTÜ Fashion Show 2015, 17 Haziran Çarşamba akşamı Divan Otel’de gerçekleştirilecek. Sunuculuğunu Deniz Akkaya ve Kalust Şalcıoğlu'nun yapacağı defilede, genç modacıların tasarımları sektörün duayen isimlerinin yer aldığı jüri tarafından değerlendirilecek.

İTÜ ile Amerika Fashion Institute of Technology (FIT) arasında ortak yürütülen Moda Tasarımı programının geleneksel yılsonu defilesi, yarın akşam gerçekleştirilecek. Koreografisini Banu Noyan’ın üstlendiği İTÜ Fashion Show’15 İlkbahar-Yaz 2016 kreasyonu “Yenilikleri Bozmak” ana temasıyla hazırlandı. Öğrenciler, tasarımlarıyla hazırgiyim ve moda sektörünün önemli isimlerinin karşısına çıkacak. Yarışmanın seçici kurulunda yer alan isimler şöyle:

• İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Tanrıverdi
  • Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Şeref Fayat
  • İstanbul Deri ve Deri Mamul İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Özgümüş
  • Birleşmiş Markalar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Burak Çelet
  • Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Mehtap Elaidi
  • Divan Grup İnsan Kaynakları Direktörü Özgür Şahin
  • Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin
  • Spring Near East Manufacturing Yönetici Ortağı Esra Ercan
  • IMG Doğuş Moda Direktörü Banu Bölen
  • Art and Design Tasarım ve Mobilya Sahibi Ahu Orakçıoğlu
  • Moda Tasarımcısı Gül Agis
  • Moda Fotoğrafçısı Aslı Girgin
  • Moda Editörü - Styling Ahu Yağtu
  • Moda Editörü Yasemin Dizdar
  • Vassago Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kayabaşı
Defileyi takip etmek isteyenler için, İTÜ Fashion Show'15 üniversitemizin resmi Periscope hesabından (1773itu) canlı yayınlanacak.