Öğretim Üyemiz ve Öğrencimize Best Paper Ödülü
Haz 19, 2015

Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Gökhan İnalhan ve doktora öğrencimiz Can Kurtuluş, “Cloud Based Optimal Routing and Powertrain Management for Hybrid and Electric Vehicles” başlıklı çalışmalarıyla katıldıkları uluslararası konferansta “Best Paper” ödülü kazandı.

Akıllı gridler, yeşil iletişim ve bilgi teknolojisi bazlı enerji sistemleri üzerine mayıs ayında İtalya’da “The Fifth International Conference on Smart Grids, Green Communications and IT Energy-aware Technologies” gerçekleştirildi. Doç. Dr. İnalhan ve Kurtuluş’un, 2015 BAP Link Seyahat projesi desteğiyle katıldığı konferansta sundukları çalışma, “hibrit ve elektrikli araçlara uygun navigasyon yöntemleri ve güç yönetimi problemi için ortaya koyulan yeni yaklaşımlar” nedeniyle ödüle değer görüldü.

Detaylı bilgi için tıklayınız.